Tahta Kurdu İlaçlama

Tahta Kurdu İlaçlama

Ülkemizde zararlı canlılar arasında oldukça sık görülen tahta kurdu diğer bir adı ile mobilya kurdu ya da ağaç kurdu olarak da bilinmektedir. İsim benzerliği nedeni ile tahtakurusu ile karıştırılsa da yapı itibari ile birbirlerinden oldukça farklılardır. Tahtakurusu kan ile beslenen bir canlı iken tahta kurdu tamamen otçul bir haşeredir. Yaşam alanlarımıza yeni almış olduğumuz yapı maddesi ağaç olan bir eşya ile giriş sağlayabilir. Göz ile görmek mümkün değildir. Çünkü mobilyaların içlerinde yaşarlar ve kolay kolay ortaya çıkmazlar. Eşyaların içinde kuvvetli çene yapıları ile beslenmelerini sağlarlar.

Tahta kurdu ile mücadele diğer haşerelerden daha zordur. Dışarıya çıkmadıkları için kurtulmak çok zordur. İnsanlara sağlık sorunları yaşatmadıkları için zararsız olarak algılanır ancak olay göründüğü kadar kolay değildir. Eşyaların içlerini kemirdikleri için çok kısa süre sonra mobilyalarınız kullanılmayacak duruma gelir. Maddi kayıplara neden olan tahta kurdu ile mücadele anlaşılacağı üzere tek başına yapılamaz. Tahta kurdu ilaçlama şirketleri ile görüşerek bilgi alabilir ya da yardım isteyebilirsiniz.

Eşyalarınıza ciddi zararlara neden olan tahta kurdu; geceleri aktif oldukları için biz uyurken çıkarmış olduğu çıtırtılar ile de insanların huzurunu bozmaktadır. Bir mobilyanın içini tamamen kuruttuktan sonra diğerine geçen tahta kurdu için özel olarak hazırlanan ilaçlar bulunmaktadır.

Tahta kurdu ilaçlama da ilaçlama canlının yaşadığı eşyaların üzerine yapılır ve dışarıya çıktıklarında ilaca temas etmeleri halinde ölümleri gerçekleşebilir. Eğer yaşam alanlarınızdaki eşyalardan ayrı ayrı sesler duyuyorsanız tahta kurdu ilaçlama ev genelinde yoğun bir şekilde uygulanmalıdır. Aksi takdirde kısa bir süre sonra evinizde çoğu eşya kullanılamaz ve atılacak duruma ulaşır.

Tahta kurdu ilaçlama için özel olarak hazırladığımız ilaçlar ile İzmir genelinde bulunan ilçe ve semtlerden gelen talepleri profesyonel olarak karşılayan şirketimiz kullanmış olduğu son teknoloji ilaçlama araçları ile sizlere yardımcı olmaktadır. Tahta kurdu ilaçlama işlemi için haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren şirketimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ve ruhsatlı bir firmadır.

İnsan sağlığını tehlikeye sokan ve ciddi maddi kayıplara sebebiyet veren her türlü haşere için bizler ile iletişime geçebilirsiniz.